نتایج جستجو برای عبارت :

خورش قیمه بادمجان

بادمجان از قدیم یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی بوده و نقش پررنگی در خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی دارد. یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی که با بادمجان خوشمزه‌تر و کامل‌تر می‌شود، خورش قیمه است. خورش قیمه اگر محبوب‌ترین خورش ایرانی نباشد، به راحتی می‌توان آن را دومین خورش محبوب در ایران تصور کرد. حال اگر خورش قیمه با بادمجان همراه شود تبدیل به یک غذای شگفت‌انگیز و بی‌نهایت خوشمزه می‌شود. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تفاوت زی
مواد لازم خورش قیمه بادمجان :بادمجان قلمی  6 عدد      
پیاز متوسط 2 عددرب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری  
گوشت گردن گوساله  600 گرمنمک به میزان لازم  
سیر  4 حبهروغن برای طبخ و سرخ کردن  
غوره عسگری  نصف پیمانه                      ادویه مخصوص   1 قاشق غذاخوری  
گوجه فرنگی  3 عدد

ادامه مطلب
ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط
1 عدد

 سیر رنده شده
2 حبه 

 مرغ
4 تکه 

 رب انار
یک قاشق چایخوری 

 سبزی ترش واش
500 گرم 

 نمک و فلفل
 به مقدار لازم

 زردچوبه
 به مقدار لازم

 بادمجان متوسط
 3 عدد

گوجه فرنگی
2 عدد


ادامه مطلب
قیمه بادمجان یکی از خورش های اصیل و سنتی ایرانی هاست، در این غذا از موادی نظیر لپه، گوشت، سیب زمینی سرخ شده و بادمجان استفاده می شود. برای تهیه این غذا لپه را از شب قبل مقداری خیس می کنند و تا زمان پخت چند بار آب آن را عوض می نمایند. پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهند تا نرم گردد.
سپس گوشت خرد شده به خورش اضافه می گردد و آنقدر تفت می دهند تا تغییر رنگ دهد، به آن چند لیوان آب اضافه می کنند و صبر می کنند تا گوشت پخته و نرم شود. در همین حی
خورش آلو Masma یکی از خورش های خوشمزه استان گیلان است. یکی از خورش های سنتی استان است که طعم ترش و شیرینی دارد. از مرغ ، بادمجان و رب انار نیز در این ظرف استفاده می شود. این ایده خوبی برای کسانی است که غذاهای گوشتی را دوست دارند. آلو یکی از آن دسته از غذاهایی است که می تواند غذاهای متفاوت و خوشمزه ای ایجاد کند. از جمله: خورش آلو ، خورش برگ زردآلو ، خورش آلو ، خورش آلو سیاه و ترش آلو. هر استان طبق سلیقه خود به نوعی از این غذا در ترکیب خود استفاده می کند.
مواد لازم برای خورشت بادمجان مجلسی :

گوشت خورشی :نیم کیلو
بادمجان قلمی:6 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم

ادامه مطلب
رفع شیرینی غذای شیرین
• در صورت شیرین شدن غذا، به آن کمی نمک اضافه کنید و در صورتی که غذای شما شامل سبزی یا انواع خورش بود می توانید یک قاشق چایخوری سرکه نیز به آن بیفزایید.
برای جذب روغن کمتر توسط بادمجان
• به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید.
ادامه مطلب
بادمجان در پخت غذاهای گوناگون کاربرد دارد. برای پخت انواع سوفله و گراتن می‌توانید از بادمجان استفاده کنید. بادمجان همچنین برای پخت غذاهای سنتی مانند کشک ‌بادمجان، میرزاقاسمی وخورش غوره بادمجان یا آش بادمجان به کار می‌رود. اما تلخی بادمجان، عاملی است که خیلی‌ها را از خوردن بادمجان و مشتقات آن گریزان کرده است.
ادامه مطلب
خورش ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است.
خورش ریواس را اگر چه می‌توان به 2 روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی نظیری دارد.
با این حال در اینجا هر دو روش پخت خورش ریواس آمده است تا مناسب ترین را برای ذائقه‌تان انتخاب کنید.
ادامه مطلب
 
طرز تهیه کشک و بادمجان
کشک و بادمجان
کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می شود. این غذای خوشمزه از بادمجان ، کشک ، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کشک و بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کشک و بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ک
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنید.
ادامه مطلب
خورش گل کلم یکی از انواع خورش های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را
دارد. در بعضی از شهرها به خورش گل کلم غوره و آلو خورشتی هم اضافه می
کنند. شما می توانید در فصل پاییز که گل کلم تازه در بازار موجود است این
خورش خوشمزه را تهیه کنید.
ادامه مطلب
خورش هلو یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
طعم و عطر بسیار خوبی که دارد به دلیل استفاده از هلو در آن برای بدن نیز
مفید می باشد. این خورش یک خورش تابستانی محسوب می شود اما در صورت تمایل
می توانید آنرا با کمپوت هلو در تمام فصول سال تهیه کنید.
ادامه مطلب
خورش قیمه یکی از متداول ترین خورش ها در بین غذاهای نذری ماه محرم است. اگر شما هم قصد پخت یک خورش قیمه نذری تمام عیار را دارید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته های ساده استفاده کنید.
نکته های مهم در پخت خورش قیمه نذری
1 – برای پخت خورش قیمه نذری حتما یک روز قبل لپه راخیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن خارج شود.
2 – برای پخت حتما از پیار داغ فراوان استفاده کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه کشک بادمجان فینگر فود کشک بادمجان اولین بار در کشور خودمان کشف شد و کم کم مورد استقبال همه ی افراد قرار گرفت . معمولا در همه ی مهمانی ها و دورهمی ها کشک بادمجان را در کنار یک ته چین مرغ خوشمزه تهیه و سرو می کنند .کشک بادمجان جزء غذا های سنتی ایرانیان است و معمولا با نان و ماست سرو می شود.تهیه این غذای سنتی و خوشمزه بسیار ساده و راحت می باشد . 
ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از
دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد
که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.
ادامه مطلب
خورش مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در
کنار زرشک پلو سرو می شود و با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود. این
خورش خوشمزه از غذاهایی محسوب می شود که اگر خوب پخته شود تقریبا همه آنرا
می‌پسندند.
ادامه مطلب
خورش خلال بادام کرمانشاهی
کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.
ادامه مطلب
ورقه‌بادمجان یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه‌ی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
بادمجان: ۳ الی ۴ عدد
تخم‌مرغ: ۳ عدد
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

ادامه مطلب
خوراک بادمجان تند یک پیش غذای خوشمزه
 
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

 بادمجان
۳ عدد 

 هویج رنده شده
٤ عدد 

 جعفری خرد شده
 ۱ پیمانه

 سیر له شده
 ٤ حبه

 آب لیموترش
 ۲ عدد

 سس فلفل تند
به مقدار لازم 

 نمک
 به مقدار لازم

سرکه
به مقدار لازم

رازیانه
به مقدار لازم


ادامه مطلب
طرز طبخ کشک بادمجان ویژه
کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد
در لذت آشپزی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}
بادمجان قلمی  / یک کیلو /
کشک  / 200 تا 250 گرم /
پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
آب مرغ / یک پ
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این
خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در
تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر
بامیه است.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
خورش ونوشک یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن
متعلق به کرمانشاه می‌باشد. این خورش محلی به دلیل وجود پسته کوهی ( ونوشک
) علاوه بر این که طعم و عطر بسیار خوبی دارد خواص زیادی برای بدن نیز
دارد.
ادامه مطلب
خورش ریواس یکی از خورش های محبوب ایرانی است که به دلیل اینکه ریواس
همیشه موجود نیست به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود. خورش ریواس دستور
پخت های متنوعی دارد و در برخی شهرها با مواد متنوعی مثل رب انار و لپه طبخ
می شود.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیر و باورنکردنی
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
این غذای شمالی که گاهی با خورش بادمجان اشتباه گرفته می‌شود، غذایی است خوش‌طعم که به دلیل همراه شدن بادمجان با گوشت مرغ سرخ‌شده، کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد اما پخت این غذا نیز مانند سایر غذاهای ایرانی، ریزه‌کاری‌هایی دارد.

مـواد لازم برای خورشت غوره مسمای شمالی:

مرغ: 500 گرم 900 کیلوکالری
بادمجان متوسط: 6 عدد 75 کیلوکالری
گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد 50 کیلوکالری
پیاز متوسط: یک عدد 15 کیلوکالری
روغن: 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری
غوره: یک لیوان 0 کی
خورش طلا کوله یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که
اصالتا متعلق به استان گیلان می باشد. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان و یکی از خورش های محبوب در استان گیلان است. طلا کوله در زبان گیلکی یعنی جوجه خروس و این خورش به صورت سنتی در گیلان با گوشت خروس تهیه می شود.
ادامه مطلب
خورش غوره یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود غوره برای سلامتی بدن نیز مفید
است. توصیه می کنیم کسانی که به غذاهای ترش علاقمند هستند این خورش خوشمزه
را امتحجان کنند.
ادامه مطلب
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زم
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
خوراک بادمجان تند یک پیش غذای خوشمزه
 
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

 بادمجان
۳ عدد 

 هویج رنده شده
٤ عدد 

 جعفری خرد شده
 ۱ پیمانه

 سیر له شده
 ٤ حبه

 آب لیموترش
 ۲ عدد

 سس فلفل تند
به مقدار لازم 

 نمک
 به مقدار لازم

سرکه
به مقدار لازم

رازیانه
به مقدار لازم

 
طرز تهیه خوراک بادمجان تند :
بادمجان ها را سرخ کنید سپس هویج ها را رنده کنید و به بادمجان ها اضافه کنید جعفری خرد شده و سیر له شده را با آب لیموترش و سس فلفل تند و بعد از آن
خورش قرمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قرمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.
ادامه مطلب
تابه‌حال فکر کرده‌اید که تنوع خورش‌های ایرانی چقدر زیاد است! تعداد غذاهای خورشتی در ایران به‌قدری زیاد است که حتی شمردن آن ممکن نیست. اما با این وجود، بیشتر مردم تنها پنج تا ۱۰ مورد از این خورش‌ها در رژیم غذایی خانواده خود قرار داده‌اند. خورش گل کلم یکی از ترکیبات مغذی ایرانی است که به دلیل رژیمی بودن می‌تواند در برنامه غذایی بسیاری از خانواده جای خوبی به دست بیاورد. این خورش علاوه بر طعم بی‌نظیر و رژیمی بودنش به دلیل برخورداری از خواص
طرز تهیه قیمه بادمجان
موادی که برای درست کردن قیمه بادمجان به آن ها نیاز خواهیم داشت :
لپه 4 قاشق غذاخوری
بادمجان قلمی 8 عدد
گوشت گوسفند با استخوان خرد شده 1کیلو
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
غوره به میزان لازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

ادامه مطلب
 تمایل به پخت غذاهای سنتی همچون واویشکا گیلانی، میرزا قاسمی شمال، قلیه ماهی جنوبی و … داشته باشید، قطعا از پخت و سرو کشک بادمجان سمنان نیز لذت خواهید برد. کشک بادمجان یکی از دسته غذاهای پر کالری، سنتی و بسیار خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده ای داشته و به راحتی در منزل تهیه خواهد شد؛ اما امروز آمده ایم با یک دستور پخت کشک بادمجان مجلسی و بسیار خوشمزه، همراه با آریسته باشید
 
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه
خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان یک غذای مناسبتی برای ایام مذهبی و مناسبت های خاص نیز شناخته می شود که به صورت نذری میان مردم پخش می شود. مواد اصلی خورش قیمه تقریبا در تمام نقاط ایران یکی هستند اما در بعضی از مناطق علاوه بر مواد اصلی خورش قیمه ، مواد غذایی دیگری نیز به این خورش اضافه می شود. خورش قیمه به طور معمول با گوشت خ
در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش سیب را به شما آموزش دهیم این خورش برای فصل زمستان بسیار خوشمزه و دلچسب است و می تواند کالری قابل ملاحظه ای به بدنتان برساند ویتامین ها و املاح معدنی موجود در این خورش قابل توجه هستند!
 زمستان که از راه می‌رسد خوردن ناهار را باید کمی جدی‌تر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست می‌دهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند. خورش س
دوستان از سالها پیش اسم غذایی بنام خورش ترشی قرمه که یک غذای اردبیلی هست رو شنیده بودم ولی تا حالا درست نکرده بودم شب قبل داشتم برای فردا ناهارفکر و برنامه ریزی میکردم که ناهار چی درست کنم یه لحظه یادم افتاد که خورش ترشی قرمه درست کنم .بالاخررره دست به کار شدم و این خورش مثل قیمه هستش فقط تفاوتش اینه که بجای لپه لوبیا چشم بلبلی استفاده میشه فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه

ادامه مطلب
خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این خورش علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند لوبیا سبز برای بدن نیز بسیار مفید است.
خورش لوبیا سبز به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه این خورش خوشمزه را می توانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید.

ادامه مطلب
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آش
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آش
 بادمجان سوخاری
بادمجان از پرطرفدار ترین سبزیجات است که طعم بسیار خوشمزه ای دارد. بادجان از آن دسته سبزیجاتی است که با آن میتوان ده ها نوع غذا درست کرد. بادمجان سوخاری یکی 
از این غذا های لذیذ است که پخت آن هم سریع است هم آسان. با ما در آموزش این  غذای لذیذ همراه باشید:


ادامه مطلب
طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه برای مهمانی ها و مجالس
در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر و ایجاد طعم ایده آل را پیش رو خواهید داشت که امیدواریم از طعم بی نظیر این خورش ایرانی نهایت لذت را ببرید.
خورش مرغ از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این نوع خورش را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل بپزید. در طرز تهیه خورش مرغ از ران مرغ و پیاز و سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی و رب گوجه فرنگی و روغن مایع و ز
1کیلو بادمجان را به صورت نواری برش بزنید و در آب و نمک 1 ساعت بماند سپس دوطرف آنها راسرخ کنید.
برای مواد داخلی بادمجانها پلو را بپزید .دو یا سه برش بادمجان سرخ شده را به صورت به علاوه روی هم بگذارید و پلو را  اماده و پخته شده را روی بادمجانهاریخته و بادمجانها را به صورت بقچه ببندید و کمی آب روی آنها بریزید و در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند.
ادامه مطلب
سوفله بادمجان یا موساکا غذای یونانی خوشمزه ای است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ یا سویا ، پنیر پیتزا و سس سفید آماده می شود. سوفله بادمجان یا موساکا، یکی از غذا‌های یونانی پرطرفدار است اگر چه غذایی ایرانی نیست، ولی به خاطر وجود بادمجان و گوشت چرخ‌کرده، با ذائقه ما ایرانی‌ها هماهنگی زیادی دارد. در ضمن، به جهت آنکه نسبتا سریع آماده می‌شود و ظاهر زیبایی هم دارد، انتخاب خوبی برای مهمانی‌هاست.

ادامه مطلب
سرو هر غذا یه بخش خیلی مهم از تهیه اون غذاست چون میتونه اون غذارو اشتها برانگیزتر کنه یا برعکس زیاد خوشمزه نشونش نده، پس باید در این زمینه خیلی دقت کنیم و سلیقه به خرج بدیم و سعی کنیم هر غذایی رو به بهترین نحو سرو کنیم. در این مطلب نحوه سرو کشک بادمجون به صورت لقمه ای رو براتون میذاریم که بهش حالت فینگر فود هارو میده و برای مهمونیاتون گزینه خیلی مناسبیه …
مطالب از سراسر وب
 

کشک بادمجان لقمه ای
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
مواد لازم:
۳۰۰ گرم لوبیا سبز
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی قیمه ای خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
روغن به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز مقداری
آبلیمو به میزان لازم
۲ ق س گوجه فرنگی

ادامه مطلب
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان ۱ کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه ۲ حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
گردوی پودر شده برای تزیین
ادامه مطلب
طرز تهیه بادمجان شکم پر
دستور پخت بادمجان شکم پر خوشمزه در منزل
بادمجان شکم پر جزو غذای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی و آسانی تهیه می شود و بسیار هم پرطرفدار است. کسانی که بادمجان دوست دارند، می توانند غذاهای متنوعی با آن درست کنند. از جمله بادمجان شکم پر، بادمجان کبابی، کشک بادمجان، خورش بادمجان و خیلی از غذاهای خوشمزه دیگر.
برخی ها شاید بادمجان را به خاطر تلخی آن دوست نداشته باشند، اما اگر قبل از پخت مقداری نمک روی آن بپاشید و نیم ساعتی جل
برای تهیه خورش مرغ کره ای هندی کار چندان دشواری پیش رو نخواهید داشت! کافیست مواد لازم را از لیست زیر تهیه کرده و مطابق دستور آشپز عمل کنید.
مواد لازم خورش مرغ
گشنیز خرد شده – یک قاشقسیر رنده شده – یک قاشق چای خورینمک – به میزان لازمپودر فلفل قرمز- ۲ قاشق چای خوریروغن – یک قاشق غذاخوریزیره – ۲ قاشق چای خوریپودر کاری- یک قاشق چای خوریزنجبیل له شده – یک قاشق چای خوریرب گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذاخوریپیاز ریز شده – ۲ عددمرغ – ۸ تکهخامه کم چرب – دو
فینگر فود‌ها جزء غذا‌های اصلی محسوب نمی‌شوند و بیشتر به عنوان میان وعده سرو می‌شوند. فینگر فود از غذا‌های خوشمزه لقمه‌ای است که اولین بار در کافه‌های آمریکایی تهیه و سرو شده است. در این مطلب طرز تهیه فینگر فود با بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم.
بادمجان دلمه‌ایگوشت چرخ کردهذرتقارچفلفل دلمه رنگیسبزی معطرزرشکنمک وفلفلدر صورت تمایل پنیر پیتزاابتدا بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و بعد سرخ نمایید.گوشت را در ظرفی جدا سرخ کنید. در ادامه ذرت
شارلوت بادمجان یکی از این غذاها است که هم گیاهی است هم پخت آن ساده است.
مواد لازم:
بادمجان: ۲ عدد
قارچ: حدود ۱۰ عدد
پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
سبزی خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل: به مقدار کافی
رب گوجه: ۲-۳ قاشق غذاخوری
گوجه: ۱ عدد
برگ ریحان: ۱ مشت
پنیر موزورلا: ۱ پیمانه
روغن زیتون: به مقدار کافی 

ادامه مطلب
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش کرفس
آماده سازی: 1
ساعت مدت انتظار: 2
ساعت مجموعاً: 3 ساعت
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
ز
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان 1 کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی 1 پیمانه
گوشت گوسفندی 500 گرم
سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه 2 حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد
ایندفعه دیگه یادم موند که عکسشو بگیرم D: 
راحت هم بود پختنش. پیاز و گوشت و زردچوبه رو مثل هر خورش دیگه‌ای تفت میدی، بعد یکی دو قاشق رب رو با گوشت تفت میدی و بعدش هم به‌ها رو یه کوچولو تفت میدی با بقیه و روشون آب میریزی. ادویه‌شم فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه. آلو بخارا رو میتونی از همون اول اضافه کنی و یا بعدتر. در آخر هم یکم آبلیمو میریزی که ترش‌مزه تر بشه. فقط من یه ربعی ازش سر نزدم یکم ته گرفته بود. ولی در کل خورش راحتیه. لازم هم نیست پوست به گرف
 
موادلازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله  ۴۰۰ گرمبادام خلال شده  ۲۰۰ گرمپیاز خردشده  ۱ عددلیمو عمانی   ۴ عددزرشک سیاه  ۱/۳ پیمانهرب گوجه ‌فرنگی ۲ پیمانهزعفران دم کرده  به مقدار لازمهل و گلاب  به مقدار لازمنمک و چوب دارچین  به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
گوشت را به‌صورت تکه‌های کوچک خرد کنید و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. بگذارید کمی جوش بخورند، سپس آنها را در سبد بریزید تا آب اضافی‌شان دور ریخته شوداین کار به این خاطر است که آب خورش شما شف
 
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می‌گذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلف
 
مواد اولیه : برای 6 نفربادمجان 1کیلوسبزی 5قاشق غذاخوری (شامل نعنا،جعفری و پونه خرد شده)گردو 5قاشق غذاخوری (ساییده شده)کشمش 3قاشق غذاخوریسیر 3حبهپیاز 1عددنمک به میزان لازمفلفل به میزان لازمگلپر به میزان لازمزردچوبه به میزان لازمرب انار 2قاشق غذاخوری
ادامه مطلب
 
چه موادی لازمی داریم برای کشک بادمجانبادمجان قلمی :  یک کیلوکشک :200 تا 250 گرمپیاز سرخ کرده :2 تا سه قاشق غذاخوریسیر داغ :دو قاشق غذاخورینعنای خشک :یک قاشق غذاخوریروغن مایع :150 میلی لیترمغز گردو آسیاب شده :2 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه :به میزان لازمآب مرغ :یک پیمانهزردچوبه :1 قاشق غذاخوری
 
ادامه مطلب
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :
بادمجان : 1.5 کیلوگرم
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مق
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
زردچوبه به مقدار لازم
کرفس 250 گرم
پیازپیاز 1عدد یزرگ
زعفران 3 قاشق غذا خ
 
کشک بادمجان ایرانی را به روش‌های متفاوتی می‌توان درست کرد. در کلاسیک‌ترین دستور پخت کشک بادمجان به بادمجان، پیاز، سیر و کشک نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
500 گرم گوشت مغز ران
2 تا 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده
2 فنجان کشک
10 عدد بادمجان متوسط
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
3 حبه سیر رنده شده و سرخ شده
5 قاشق غذاخوری نعناع خشک
دستور العمل‌
گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم و می‌شوییم و داخل پیاز سرخ کرده می‌ریزیم. کمی نمک و زرد چوبه هم اضافه می‌کنیم.
در متون طب ایرانی از غذا‌هایی مانند آش‌های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره‌قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذا‌های ایرانی برای فصل بهار نام‌برده‌شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.مصرف این غذا‌ها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.از طرف
طرز تهیه خورش غوره بامیه:
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر
300گرم گوشت خورشتی ٢٥٠گرم بامیه ١عدد پیاز متوسط 3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره ١عدد سیب زمینی متوسط زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم به میزان لازم روغن به میزان لازم نمک
ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر

ادامه مطلب
در قصر شاهنشاه غذاهاى مطبوع و گوارا بسیار مورد توجه بود. از جمله طعام هایى که براى پادشاه ولاش مهیا میکردند، یکى «خورش شاهى» نام داشت، که مرکب بود از گوشت گرم و گوشت سرد، و برنج فسرده، برگ معطر، و مرغان مسمن، و خبیص، و طبرزد؛ 
دیگر از طعام ها «خورش خراسانى» بود، که از گوشت کباب شده بسیخ، و گوشت پخته در دیگ، و کره و عصارات، ترکیب مى یافت؛ دیگر «خورش رومى» که گاه با شیر و شکر، و گاه با تخم مرغ و عسل، و گاه برنج با کره و شکر و شیر ساخته میشد؛
دیگر «
کشک بادمجان از آن دسته از غذاهای خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد . تهیه این غذا به روشهای مختلف وجود دارد . با مد شدن مدل فینگر فود غذا ها ، میتوان در تهیه غذا مجالس و میهمانیها کشک بادنجان را به صورت فینگر فود تهیه کرد و در سینی های اردور تزیین کرد . در کترینگ های شرکتی ، میتوان این غذا را به صورت ساندویچ شده و یا به صورت پرسی سرو کرد
برای تهیه کشک بادمجان روشهای متعددی به کار گرفته میشود که بر اساس سلیقه آشپز متغییر میباشد . اینکه بادمجان
مواد لازم:
 
بادمجان= 4 عددگوشت= 200 گرمپیاز= 1عدد متوسطپنیر پیتزا= 100گرمجعفری= 2 قاشق غذا خوریرب گوجه= 2 قاشق غذا خورینمک و فلفل و ادویه= به اندازه کافیگوجه فرنگی حلقه شده= 2عدد
طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنبم به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم م
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مقداری سرخ کنید.
• گوشت را قطعه قطعه کرده و تمیز بشویید و
خورش فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورش های ایرانی است که به دلیل اینکه طرفداران زیادی دارد به روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. خورش فسنجان از مجلسی ترین و گران قیمت ترین خورش های ایرانی محسوب می شود.
احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان (Fesenjan) خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
 
طرز تهیه خورشت
 
شمال تا جنوب کشور ایران غذاهای لذیذ و بی نظیری متناسب با فرهنگ همان منطقه تهیه می شود . در این قسمت از آشپزی مطلبک تصمیم گرفته ایم 12 نوع از غذاهای ایرانی که معروفند را برای شما عزیزان ارائه دهیم این غذاها علاوه برا اینکه در ایران شناخته شده اند. از نظر توریست های خارجی هم بهترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است .
 
کباب ایرانی :
کباب یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است . انواع کباب ها از جمله جوجه، برگ، جیگر گوسفند، کباب کوبیده، بختیاری و دنده کباب که
 
 
مواد لازم برای 4 نفر: بادمجان بزرگ 2 عدد (هرکدام 500 گرم) ، اسپری روغن زیتون و یا روغن زیتون برای سرخ کردن، برگ ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری، کشمش بی دانه 2 قاشق غذاخوری (به اختیار درصورت علاقه مند بودن به مزه شیرین) ، خلال بادام 2 قاشق غذاخوری، پنیر پیتزا 250 گرم، پنیر پارمسان یا صبحانه 2 قاشق غذاخوری، پودر سوخاری تازه یک چهارم فنجان، زرده تخم مرغ یک عدد، سس پاستا یا کنسرو گوجه همراه با کمی نمک و سیر 500 گرم ، لوبیا سبز و بروکلی برای سرو.
ادامه مطلب
کشک بادمجان از آن دسته از غذاهای خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد . تهیه این غذا به روشهای مختلف وجود دارد . با مد شدن مدل فینگر فود غذا ها ، میتوان در تهیه غذا مجالس و میهمانیها کشک بادنجان را به صورت فینگر فود تهیه کرد و در سینی های اردور تزیین کرد . در کترینگ های شرکتی ، میتوان این غذا را به صورت ساندویچ شده و یا به صورت پرسی سرو کرد
برای تهیه کشک بادمجان روشهای متعددی به کار گرفته میشود که بر اساس سلیقه آشپز متغییر میباشد . اینکه بادمجان
مواد لازم برای تهیه رول بادمجان:
• ۲ عدد بادمجان
• ۲ ق سوپ خوری ریحان خرد شده
• ۲ ق سوپ خوری پنیر پارمسان
• ۴ ق سوپ خوری قارچ ریز خرد شده
• ۲ حبه سیر رنده شده
• نصف پیمانه پنیر ریکوتا
• به میزان لازم نمک و فلفل
• مقداری روغن
 
مواد لازم برای سس پستو:
• ۵ حبه سیر رنده شده
• ۲ پیمانه ریحان
• ۱ پیمانه روغن‌زیتون
• ۱ پیمانه پنیر پارمسان
• ۱ پیمانه گردوی خرد شده
• به میزان لازم نمک و فلفل
ادامه مطلب
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
 
حلیم بادمجان یکی از غذاهای مشهور ایرانی است که در شهرهایی مانند: کرمان، اصفهان و شیراز بیشتر تهیه می‌شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه حلیم بادمجان را به دو صورت آموزش دهیم.
مواد لازم
10 تا 12 عدد بادمجان قلمی
1 کیلوگرم گوشت سر دست گوسفند یا گوساله
500 گرم لوبیای سفید
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
2 فنجان کشک
روغن
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل‌
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با 3 تا 4 لیوان آب می‌پزیم.
بادمجان‌ها را پوست کنده و سر آ
 
مواد اولیه : برای 4 نفرنمک به میزان لازمگوشت نیم کیلو (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد))آلو 300 گرم (خورشتی یا جنگلی)تره 400 گرمفلفل سیاه به میزان لازمروغن به مقدار لازمپیاز 1 عدد (درشت)اسفناج 750 گرم (پاک شده)
ادامه مطلب
کشک بادمجان یک غذای خوش خوراک است که نه تنها طرفداران بادمجان را به شور می‌آورد که برای بسیاری طعمی دلنشین دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کشک بادمجان به شما آموزش دهیم تا در زمان‌هایی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید این غذا را تهیه و نوش جان کنید با ما همراه باشید.
شاید برایتان جالب باشد که کشک بادمجان (kashke bademjan) نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای همسایه مانند آذربایجان و همچنین ترکیه تهیه و خورده می‌شود. این غذا هم می‌توان
مواد لازم:
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان ۱ کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه ۲ حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
گردوی پودر شده برای تزیین

ادامه مطلب
مواد لازم
بادمجان قلمی درشت : ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی :۲۰۰ گرم
عدس : ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه :۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده : ۱/۴ پیمانه
آب گوشت : ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه : به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن : به میزان لازم
ادامه مطلب
دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده 
دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده
 میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ 
کرده نیز استفاده نمودیم.

ادامه مطلب
مواد لازم
هل پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
گوشت خورشی : ۳۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
پیاز : یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : دو قاشق سوپخوری
آلو خورشتی : ۱۵ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
پودر تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چایخوری

ادامه مطلب
مواد لازم
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰ ٫ ۵ لیتر
پیاز داغ ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک ، زردچوبه ، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب
امروز می خوام شما دوستان عزیزم رو با یه غذای مازندرانی خوشمزه به نام تیل قاتق آشنا کنم که مواد اولیه اش مثل فسنجان هست با این تفاوت که گوشت نداره و بادمجان داره...
البته علاوه بر تیل قاتق بهش فسنجان بادمجان هم میگن 
مواد لازم جهت تهیه تیل قاتق:
بادمجان: ۳ عدد
گردو: ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۳ عدد
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب انار: دو قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
 
کلیک کنید... طرز تهیه تیل قاتق
در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی به همراه فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار دادیم 
که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای محلی نهایت لذت را ببرید.
میرزا قاسمی از انواع غذاهای محلی استان مازندران و گیلان است و شما می توانید این غذای خوشمزه را به سادگی در منزل تهیه کنید.
در طرز تهیه میرزا قاسمی از بادمجان و گوجه فرنگی و پیاز و سیر و تخم مرغ و روغن و زردچوبه و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل استفاده می شود.
میرزا
اسپاگتی غذای خوش‌مزه‌ای است که می‌توان آن را با انواع سس‌ها و مواد گوناگون سرو کرد.
  
روش‌های گوناگونی  برای پخت و مزه‌دار کردن اسپاگتی وجود دارد. این غذای لذیذ را می‌توان با  هر سسی بنا به ذائقه و سلیقه درست کرد. در این مطلب روش پخت اسپاگتی با بادمجان آمده است. این غذا تجربۀ جدیدی از اسپاگتی است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کنید.
مواد لازم:
اسپاگتی: 500 گرم
گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
بادمجان: 4 عدد
گوجه‌فرنگی رنده شده: یک و نیم پیمانه
پی
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر
 
ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها